3 دلیل اصلی راه اندازی هر کسب و کاری

3 دلیل اصلی راه اندازی هر کسب و کاری

برام سوال بود که واقعا دلایل اصلی که هر کسب و کاری بوجود میاد، چی هستن؟ این مقاله میتونه از مهمترین مقاله های تحریر شده به دست من باشه؛ پس در ادامه همراه من باشید تا بیشتر راجع به این موضوع صحبت کنیم…

یه مقدمه کوچولو بگم و بعد برم سراغ توضیح دادنشون؛ من طی چندسالی که توی بازار کسب و کار بودم متوجه مواردی میشدم که خیلی برام جالب بود، اینکه کسب و کاری استارت میخورد اما زود جمع میشد. و حتی خودمم کسب و کاری رو راه اندازی کردم و خیلی زود تصمیم به فروش و منحل کردنش گرفتم. اون موقع دلیل کارم رو نمیدونستم. بعد از این مقاله شما متوجه میشید که دلیلش چی بوده!

1. کسب سود و درآمد زایی

این اصلی ترین دلیلی بود که بهش رسیدم تقریبا اکثر کسب و کار های شکست خورده داشتن. اینکه ما به فکر کسب درآمد باشیم خیلی عالیه ولی اینکه به همین دلیل بریم سراغ راه انداختن یه کسب و کار، ایده جالبی نیست. چرا؟ چون وقتی تنها انگیزه ما کسب درآمد و پولدار شدن از اون بیزینس باشه خیلی زود و با اولین عدم موفقیت در پول ساختن، اون کسب و کار رو میزاریم کنار و کلا فراموش می‌کنیم که حتی روزی وجود داشته. پس امیدوارم شما جزء اون دسته از افرادی نباشید که فقط با انگیزه مالی سراغ استارت‌آپ یک بیزینس برید. باید دنبال دلایل محکم تری باشیم…

2. رضایت قلبی از ایجاد کسب و کار یا علاقه

بعد از کلی تحقیق و بررسی متوجه شدم که کسایی که به کاری علاقه داشتن و واقعا از صمیم قلب عاشق انجام اون کار بودن خیلی زود به موفقیت های بزرگ رسیدن و حتی کسب و کارشون رشد بزرگی رو تجربه کرده. ولی متوجه شدم که صرف داشتن علاقه هم در خیلی از موارد نمیتونه باعث بشه که ما کسب و کاری پایدار و دائمی رو تجربه کنیم. ما انسان هستیم، موجودی که هر لحظه علاقه و عشق خودش رو در انجام دادن کاری جدید میبینه؛ پس یکم سخت میشه با چاشنی علاقه موفق شدن پایدار رو تجربه کرد. چون هر لحظه ممکن هست که ما علاقه جدیدی رو در خودمون پیدا کنیم و بخواهیم از این پس اون کار رو بجای حرفه اصلی مون انجام بدیم. این اصلا ایرادی نداره ولی در معدودی از موارد میتونه باعث تصمیم گیری های غلط و تاثیر گذار بشه که شاید بیزینسمون رو هم تحت الشعاع قرار بده.

3. ایجاد تفاوت یا حل مسئله از جامعه

بعد از کلی بررسی در کسب و کارهای بزرگ جهانی متوجه شدم که شاید در شروع کار علاقه یا انگیزه برای کسب پول بوده که اون بیزینس شروع شده، اما در ادامه و زمانی که این کسب و کار تونسته موانعی رو حل کنه و کسب وکار رو به سمت رشد جهانی با درآمد های میلیون دلاری برسونه؛ چیزی فراتر از علاقه یا انگیزه های مادی به سراغ صاحب کسب وکار اومده.

حل کردن مشکلی از جامعه و دغدغه شدن این موضوع باعث میشه که صاحب کسب و کار هیچ وقت پا پس نکشه و تا آخرین لحظه مرگش هم با جون و دل برای این ایده خودش زمان بزاره و حتی بجنگه. داشتن این دغدغه که الآن در جامعه ای که من دارم زندگی میکنم چه مشکلاتی هست و تلاش در جهت رفع اون موارد خیلی زیاد کمک کرده به اینکه آدمای زیادی توی دنیا بتونن موفقیت های عظیمی رو کسب کنن و کسب وکاری رو بنیانگذاری کنن که سالیان سال، حتی بعد از مرگشون هم پایدار و قوی بتونه به راه خودش ادامه بده.

جمع بندی:

در نتیجه ما باید بتونیم انگیزه ای رو در خودمون و کسب و کارمون ایجاد کنیم که فراتر از علاقه های شخصی یا انگیزه های مادی باشه؛ چون این مورد میتونه باعث بشه توی روزهایی که شاید باعث بشه ما کم بیاریم و بخواهیم عقب بکشیم، کمک کنه تا دوباره به مسیرمون از اول تا رسیدن به هدف فکری بکنیم و مجدد شروع کنیم. این مقاله درواقع نگاه من بوده به این موضوع؛ خوشحال میشم اگر ایده ای دارید که این موارد رو تکمیل تر میکنه با من به اشتراک بزارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *